Aktuellt

 • Nyhet

  Är du den vi söker?

  Är du den vi söker? Snidex utökar och behöver en ny medarbetare som kommer att jobba med kalkyl/projektledning. Tjänsten innefattar kalkylering på förfrågningar samt framtagning av produktionsunderlag till fabriken av sålda order och nära kontakt med våra kunder gällande våra många olika kundanpassade fönstertyper. Är du intresserad av denna tjänst så skriv gärna några rader om dig själv och bifoga ditt CV till bengt-ake.lundberg@snidex.se Tjänsten är en tillsvidareanställning och sista ansökningsdatum är den 30-11-18

 • Nyhet

  Öppet hus lördag 27 oktober

  Kom och bekanta dig med fönstertillverkarna i Västerbotten! Tillsammans med WB-Trä öppnar vi dörrarna för allmänheten lördagen den 27 oktober. Vi bjuder på korv/kaffe/kaka och guidade turer i produktionen samt en tipsrunda. Öppettider: WB-Trä: 9 – 12 Snidex: 10 – 13 Hjärtligt välkommen!

 • Nyhet

  KTH Rocks nominerat till Årets Bygge 2019

  Nu är KTH Rocks är nominerat till priset Årets Bygge 2019. Det är 305 studentbostäder med en fantastisk utsikt över Stockholm genom fönster från Snidex. Dessuitom bedriver KTH forskning där genom Live-In Lab.

 • Nyhet

  I år fyller Snidex 100 år

  Det är vi mycket stolta och glada över och tänker fira hela året genom olika evenemang.
  Följ oss på Instagram @snidexab
  Häng med på äventyret!

 • Nyhet

  Stor satsning på Snidex

  Under 2018 och 2019 kommer  Snidex att investera för ca 20 miljoner kronor i fabriken. Pengarna kommer att användas till fler maskiner, på att byta ut gamla maskiner samt att utveckla måleriet och glasningsavdelningen. Vi på Snidex ser fram emot att kunna möta fönstermarknaden på ett nytt sätt.