Fönsterbyte / renovering

Vi förstår att det finns många val

Med vår erfarenhet blir det lättare att byta fönster i befintliga byggnader.
Låt oss hjälpa er att hitta rätt fönster

Letar du efter fönster, fönsterdörrar eller renoveringsfönster i flera stilar?

Då kan vi på Snidex hjälpa till. Vi har en fönsterlösning för varje specifikt projekt, allt från standard- till specialutförande.

Snidex har ett stort utbud av fönster för just ert renoveringsbehov både vad det gäller trä och trä-aluminium, där du som kund kan sätta din prägel på profilutformning, handtagsval, träslag och kulör. Speciella önskemål gällande persiennplacering eller säkerhet är inte ett bekymmer för oss. Att du dessutom får ett energibesparande fönster med en hög isoleringsförmåga är bara ett plus.

Våra erfarna medarbetare svarar på dina frågor och stöttar både dig och din fönstermontör tills projektet är klart. Kontakta oss redan idag så hjälper vi till att välja ett fönster med tillbehör som passar din förening.

Visst vet du att man inte alltid behöver byta hela fönstret. Med Snidex Renova skapar vi en ny fönsterbåge till befintlig karm.

Kontakta oss idag, så hjälper våra erfarna medarbetare till med planering, struktur och lösningar för att underlätta ert projekt.

Låt oss hjälpa er att hitta rätt

Tricotfabriken
Snidex har levererat fönster i olika former till denna anrika byggnad i Karlstad. Fönsterbytet innefattade både glasdelande spröjs i ytterbågen och poster i karmen.
Järven
Till detta projekt i Eskilstuna har vi levererat välvda Snidex aluminiumfönster med laserskurna spröjs i ytterbågen.
Tre damer
På Eva Bonniers Gata i Fruängen har bostadsföreningen Tre Damer renoverat fasaden och satt in nya aluminiumfönster från Snidex.
Previous slide
Next slide
Snidex träfönster

Snidex Trä (ST)

Fönster & fönsterdörrar i trä

Snidex aluminiumfönster och fönsterdörrar

Snidex Aluminium (SA)

Aluminiumbeklädda fönster och fönsterdörrar

Snidex Renova renoveringfönster

Snidex Renova

Bågbytesfönster och fönsterdörrar med karmbeklädnad

Specialfönster från Snidex

Snidex Specialfönster

När endast fantasin sätter gränserna

Med våra speciallösningar får ni i nära samarbete med våra konstruktörer och fönsterproffs möjlighet att ta fram en helt och hållet skräddarsydd fönsterlösning. Givetvis med höga krav på kvalitet och energieffektivitet.