Nyproduktion / hustillverkare

Snidex har er fönsterlösning till varje unikt projekt, allt från standardutförande till arkitektritade speciallösningar.

Nyproduktion / hustillverkare

Snidex har er fönsterlösning till varje unikt projekt, allt från standardutförande till arkitektritade speciallösningar.

Vi är ett av Sveriges ledande fönstersnickerier som är specialiserade mot projektmarknaden.

Har ni höga krav på ljud, brand, energi och säkerhet? Söker ni kombinationsfönster? Fasta, öppningsbara, fasadglas, bröstning/fyllningar eller vädringsluckor är några olika kombinationer vi erbjuder i en och samma karm. Vi erbjuder ett stort utbud av beslag, fönsterglas och träslag, samt en ytbehandling som kan göras utifrån just ert önskemål.

Vi på Snidex har samtliga funktioner på vår anläggning i Burträsk, allt från försäljning och konstruktion till produktion och eftermarknad. Detta skapar en nära kontakt och en trygg samarbetspartner som arbetat i branschen i över 100 år.

Kontakta oss idag, så hjälper våra erfarna medarbetare till med planering, struktur och lösningar för att underlätta ert projekt.

Låt oss hjälpa er att hitta rätt

Snidex träfönster

Snidex Trä (ST)

Fönster & fönsterdörrar i trä

Snidex aluminiumfönster och fönsterdörrar

Snidex Aluminium (SA)

Aluminiumbeklädda fönster och fönsterdörrar

Snidex Renova renoveringfönster

Snidex Renova

Bågbytesfönster och fönsterdörrar med karmbeklädnad

Specialfönster från Snidex

Snidex Specialfönster

När endast fantasin sätter gränserna

Med våra speciallösningar får ni i nära samarbete med våra konstruktörer och fönsterproffs möjlighet att ta fram en helt och hållet skräddarsydd fönsterlösning. Givetvis med höga krav på kvalitet och energieffektivitet.

Dubbelkrut
Snidex aluminiumfönster till 161 nybyggda lägenheter i Skellefteå.
Basecamp
Arkitektritade aluminiumfönster från Snidex. Till detta projekt levererade vi öppningsbara fönster, fasta fönster och tät fyllning i samma karm.
Previous slide
Next slide