Med respekt för både kund och hantverk

För oss är hederligt hantverk något viktigt

I år efter år har Snidex levererat fönster som få andra och att ta väl hand om våra kunder är en hederssak för oss. I allt från form, funktion och bemötande kan vi erbjuda ett engagemang som på många håll inte finns idag. Våra fönster planeras, tillverkas och besiktas med fingertoppskänslan hos en expert och vi levererar alltid i tid.

Det överenskomna styr alltid vårt arbete och därför kan ni lita på oss. I Snidex har ni en partner som tar ansvar för era utmaningar. Det betyder att vi lyssnar och avlastar när det behövs, eftersom vi erbjuder full flexibilitet och snabb respons. Detta möjliggörs genom att våra säljare finns vägg i vägg med fabriken och granne med fabriken. Vi är fönsterspecialisterna med respekt för ett hederligt hantverk.

En lång hantverkshistoria

I över hundra år har vi skapat fönster med gedigen kvalitet och hantverket har alltid varit grundstenen i vår verksamhet. Redan år 1918 började fönster beställas från fabriken i Burträsk. Det är rätt länge sedan nu, men inställningen att varje kund och fönster ska få den noggrannhet, skicklighet och omsorg de förtjänar lever än idag.

Fönsterlösningar för alla

Vi vill göra det lätt att hitta produkter ur vårt sortiment, men även skapa inspiration och möjligheter för speciella lösningar. Hos oss på Snidex finns ett djupt kunnande och ett brett utbud av produkter, vilket gör att ni kan få precis de fönsterlösningar ni vill ha.

Vi är också en viktig samarbetspartner för de som får bostadsområden i vårt avlånga land att resa sig, äldre hus att bli nya och som sätter sin egen prägel på byggnader och fasader, nämligen de stora byggföretagen och fönsterentreprenörerna i Sverige. Vi kunde inte vara stoltare över att få vara en del av det sammanhanget – att ge människor i Sverige ett säkrare, modernare och mer kvalitativt boende.

Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder genom att bidra med allt från vår goda kunskap om fönster till att hela tiden vara tillgängliga. Välkommen att kika runt och upptäcka vad vi kan göra för er!

Kvalitet & miljö

Snidex kvalitetssignum finns i varenda båge, karm och färdigt fönster. Vi är nyfikna och ser vikten av att utforska nya möjligheter och material och detaljerna får ta plats hela vägen. Allt från första kundkontakt till färdigt projekt hanteras av oss i Burträsk, vilket är en stor trygghet för dig som kund. Kvaliteten i våra fönster slutar vi aldrig att tumma på. Så har det alltid varit och så kommer det att förbli.

För oss som jobbar med naturens resurser är det självklart att tänka på miljön. Därför är de flesta av våra fönster tillverkade av förnybara och återvinningsbara material. Självklart väljer vi gärna att arbeta med ett av materialen som finns i vår närhet – norrländsk fura.

Vi har egen aluminiumavdelning, verktygstillverkning och ytbehandlar allting själva. Spillet återvänds direkt och värmer vår 15 000 m2 stora fabrik. Att hela tillverkningen finns under samma tak och att råvaran kommer från närområdet ger låg miljöbelastning, eftersom det minimerar onödiga transporter. Våra fönster är tillverkade med funktion, miljö och hållbarhet i tankarna.

Jobba med vårt lag av fönsterexperter

Vill du ingå i ett lag där du lätt känner dig hemma? Trivs du med att arbeta i grupp, dela på ansvar och se den gemensamma belöningen komma från att lösa problem som kanske ingen annan i Sverige klarar av? Då är Snidex arbetsplatsen för dig! Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ödmjuka människor som vill bli duktiga på det de gör. Kom gärna förbi vår fönsterfabrik om du vill veta hur det skulle vara jobba med oss. Du kan också ringa, så ordnar vi ett besök.