Lediga jobb

Vi letar ständigt efter människor som kan hjälpa oss att bli bättre. Är det dig vi söker? Låter det intressant, tveka inte att omgående skicka in din ansökan till:

Gruppledare monteringen

Ansök senast 2024-05-05

Vi är i behov av en erfaren ledare till vårt monteringsteam.

Vi letar efter en skicklig gruppledare som effektivt kan guida och motivera teamet genom att etablera tydliga riktlinjer och fördela arbetsuppgifter så att varje individ förstår sitt ansvar och arbetar mot gemensamma mål.Som gruppledare är det avgörande att du kan kommunicera effektivt med dina kollegor för att lösa eventuella frågor och klargöra oklarheter. Du kommer att ha en central roll i teamet och förväntas förmedla tydliga instruktioner samt vara tillgänglig för att ge stöd och hjälp när det behövs.

För att säkerställa effektivitet och produktivitet är det viktigt att du kan planera och organisera arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Genom noggrann planering och fördelning av arbetsbördan kan ni tillsammans hålla leveranstider och säkerställa hög produktkvalitet.

Som gruppledare kommer du att spela en avgörande roll i att ge stöd och coachning till medarbetarna för att hjälpa dem att utvecklas och nå sin fulla potential. Detta är essentiellt för att gruppen som helhet ska kunna arbeta mot sina mål och kontinuerligt förbättras.

Vi söker en person som brinner för att skapa en positiv arbetsmiljö där alla trivs och har möjlighet att utvecklas. Om detta låter som dig, tveka inte att ansöka.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2025-04-26

Har du frågor eller funderingar ring Jonas Lindbäck 070-6560651

Ansökan skickas till jobb@snidex.se . Märk ansökan med Gruppledare montering

Ansök senast 2024-04-26

Gruppledare aluminiumavdelningen

Vi är på jakt efter en ledare till vårt aluminiumteam!

Vi söker en engagerad gruppledare som kan inspirera och guida aluminiumteamet mot gemensamma mål. Som ledare är det avgörande att du kan förmedla visioner och arbetsuppgifter tydligt och effektivt till både teamet och andra avdelningar inom organisationen. Det är också viktigt att du lyssnar och är lyhörd för kollegors behov och åsikter.

För att lyckas i rollen behöver du ha god organisationsförmåga för att kunna planera och fördela arbetsuppgifter på ett balanserat sätt, samt hantera och prioritera deadlines för att säkerställa en effektiv arbetsmiljö.

Slutligen är det av stor vikt att du bidrar till och främjar ett positivt arbetsklimat. Att ge stöd och coachning till medarbetarna är avgörande för att hjälpa dem att utvecklas och nå sin fulla potential, samtidigt som gruppen som helhet arbetar mot sina mål och kontinuerligt förbättras.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2025-04-26

Har du frågor eller funderingar ring Jonas Lindbäck 070-6560651

Ansökan skickas till jobb@snidex.se . Märk ansökan med Gruppledare aluminium

Ansök senast 2024-04-26

Innesäljare/ projektledare

Ansök senast 2024-01-31

Du kommer att arbeta med att ta emot kundförfrågningar samt aktivt bevaka nya projekt och utifrån kundens krav och önskemål ta fram offerter.

Att tillsammans med konstruktionsavdelningen finna den bästa lösningen på kundens förfrågan utifrån vårt produktsortiment tillhör vår vardag.

Det är viktigt att du tar stort ansvar, är noggrann i ditt arbete för att säkerställa vår höga kvalitét, tar egna initiativ, är social och en lagspelare.

Tidigare erfarenheter inom försäljning eller byggbranschen är ett stort plus.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2024-01-31.

Vi tar hjälp av Wikan i ansökningsprocessen. 

Inköpare

Som inköpare har du ett ansvar att säkerställa leverans av materialbehov till vår produktion som kännetecknas av stort kundfokus.

Eftersom våra kunder stundtals efterfrågar komplexa lösningar ställs det stora krav på noggrannhet, flexibilitet, lagarbete och kreativitet.

För att lyckas med uppgiften tror vi att du är en prestigelös och lösningsorienterad person som agerar i nuet med bibehållen fokus mot våra uppsatta mål.

Du är ansvarsfull, proaktiv och har en positiv attityd till snabba förändringar gentemot leverantörer samt interna kunder.

Tidigare erfarenhet inom inköp är meriterande.

urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2024-01-31.

Vi tar hjälp av Wikan i ansökningsprocessen. 

Ansök senast 2024-01-31