Lediga jobb

Vi letar ständigt efter människor som kan hjälpa oss att bli bättre. Är det dig vi söker? Låter det intressant, tveka inte att omgående skicka in din ansökan till:

Projektledare

Ansök senast 2024-07-04

Är du en serviceinriktad person med erfarenhet (inget krav men är ett plus) av att leda projekt inom bygg och har ett intresse för både sälj och projektledning? Är du bra på att bygga relationer och trivs med att arbeta i en varierande tjänst med stort eget ansvar? Vi söker dig som motiveras av ett helhetsansvar och som trivs i en samordnande roll där du får skapa förutsättningar för framgång i ett spännande bolag. På Snidex får du möjligheten att utvecklas i din roll som projektledare tillsammans med ett team som präglas av gemenskap och lagkänsla.

Arbetsuppgifter Som projektledare på Snidex leder och driver du kundspecifika projekt i nära samarbete med kund. Det innebär att skapa produktionsunderlag, göra materialbeställningar, hålla ihop projektet internt & mot kunden, ritning i CAD förekommer, finnas där om produktionspersonalen har några funderingar. I projektarbetet arbetar du i nära kontakt med vår säljavdelningen och konstruktionsavdelningen. Du har även ett nära samarbete med inköpsavdelningen och våra produktionsavdelningar.

Utbildning och kvalifikationer Har du erfarenhet av liknande uppgifter är det ett plus men vi tittar mest på personkemin. Har du ett driv, är noggrann, lagspelare så kommer arbetsuppgifterna komma på plats då vi jobbar tillsammans prestigelöst.

Skicka in din ansökan redan idag. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2024-07-04

Ansökan skickas till jobb@snidex.se . Märk ansökan med Projektledare.

Frågor eller funderingar så kan ni kontakta: Peter Lindgren, Gruppledare försäljning/projektledning/konstruktion, 0914-438 13

Ansök senast 2024-07-04​

Gruppledare aluminiumavdelningen

Vi är på jakt efter en ledare till vårt aluminiumteam!

Vi söker en engagerad gruppledare som kan inspirera och guida aluminiumteamet mot gemensamma mål. Som ledare är det avgörande att du kan förmedla visioner och arbetsuppgifter tydligt och effektivt till både teamet och andra avdelningar inom organisationen. Det är också viktigt att du lyssnar och är lyhörd för kollegors behov och åsikter.

För att lyckas i rollen behöver du ha god organisationsförmåga för att kunna planera och fördela arbetsuppgifter på ett balanserat sätt, samt hantera och prioritera deadlines för att säkerställa en effektiv arbetsmiljö.

Slutligen är det av stor vikt att du bidrar till och främjar ett positivt arbetsklimat. Att ge stöd och coachning till medarbetarna är avgörande för att hjälpa dem att utvecklas och nå sin fulla potential, samtidigt som gruppen som helhet arbetar mot sina mål och kontinuerligt förbättras.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2025-04-26

Har du frågor eller funderingar ring Jonas Lindbäck 070-6560651

Ansökan skickas till jobb@snidex.se . Märk ansökan med Gruppledare aluminium

Ansök senast 2024-04-26

Innesäljare/ projektledare

Ansök senast 2024-01-31

Du kommer att arbeta med att ta emot kundförfrågningar samt aktivt bevaka nya projekt och utifrån kundens krav och önskemål ta fram offerter.

Att tillsammans med konstruktionsavdelningen finna den bästa lösningen på kundens förfrågan utifrån vårt produktsortiment tillhör vår vardag.

Det är viktigt att du tar stort ansvar, är noggrann i ditt arbete för att säkerställa vår höga kvalitét, tar egna initiativ, är social och en lagspelare.

Tidigare erfarenheter inom försäljning eller byggbranschen är ett stort plus.

Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2024-01-31.

Vi tar hjälp av Wikan i ansökningsprocessen. 

Inköpare

Som inköpare har du ett ansvar att säkerställa leverans av materialbehov till vår produktion som kännetecknas av stort kundfokus.

Eftersom våra kunder stundtals efterfrågar komplexa lösningar ställs det stora krav på noggrannhet, flexibilitet, lagarbete och kreativitet.

För att lyckas med uppgiften tror vi att du är en prestigelös och lösningsorienterad person som agerar i nuet med bibehållen fokus mot våra uppsatta mål.

Du är ansvarsfull, proaktiv och har en positiv attityd till snabba förändringar gentemot leverantörer samt interna kunder.

Tidigare erfarenhet inom inköp är meriterande.

urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 2024-01-31.

Vi tar hjälp av Wikan i ansökningsprocessen. 

Ansök senast 2024-01-31